maanantai 1. elokuuta 2016

Sinkkuelämää 2016 osa 29

Mistä voisi löytää itselleen ”se oikean”?

Jokainen on miettinyt sitä, mistä paikoista voi löytää itselleen kumppanin? Vai mitä jos ei löydy mistään "se oikeaa"? 


Ei ole helppoa itselleen löytää omaa kumppania mutta siinä vaaditaan pitkä prosessi.  
Kumppanin voi löytyä mistä vaan paikoista, tai sitten ei mistään. Jos haluaa uskoa siihen että kumppani voi tulla vastaan. Täytyy olla kärsivällinen ja odotella rauhassa, eikä edes halua välittää sellaisia ihmisiä jotka painostaa kumppanin löytämistään mutta sellaisista ei kannata kuunnella toisten mielipiteitä! Mutta kun hakee omaa kumppania jostain, josta on erityisesti kiinnostunut niin vaikeaa lähestyä sitä ihmistä jonka voisi keskustella ja tutustua rauhassa.

Mitä ”jos” ei löydä itselleen kumppani? Tätä moni ajattelee aika negatiivisena ja pettyneen itseä kohtaan.  Mikä meitä oikeasti estää löytämistä kumppaneita, onko meidän sissimäissään nirsous, luonne eli ujous tai kiinnostuminen tunteet? Tunteet ja luonteet vaihtelevat jokaisella meissä, että on vaikeaa löytää itselleen kumppania ja kuten ujous on yksi ongelmista joka estää kumppanin tapaamista ja löytämisestä. Kumppanin etsiminen vaatii omia taitojaan sekä kykyjä  ja mokia voi tulla silloin tällöin jonka voi itse muistaa, mitä ei saa tehdä tai sanoa se oikealle.

Katsekontakti ja flirtti on yksi keino saada kumppanin kiinnostumaan ja toimii monella tavalla. Toinen keino voi olla iskeä silmään ja hymyillä, kun on mahdollista. ;-)
 

Lista niistä paikoista jonka voi helposti löytää itselleen ”se oikean”:
- Baarit
- Uimarannat
- Tori
- Ulkokahvilat
- Discot
- Kaupasta (kassajonosta)
- Deittisivustot
- Kirjastot
- Keilahallista
- Lavatansseista
- Museot
- Yöelämästä
- Kuntosalista
- Firman pikkujouluista
- Tupareista
- Kavereiden kautta
- Festareissa
- Kaupan pihassa
- Laivoista
- Juoksulenkeiltä
- Harrastuksesta
- Työväenopiston kursseista
- Kursseista
- Töistä
- Lukiosta
- Facebook
- Markkinoista
- Kesätyöpaikoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...