lauantai 26. syyskuuta 2015

Sinkkuelämää 2015 osa 21

Kiinnostaako vai ei kiinnosta?

Millaisia ihmisistä voisi kiinnostaa? Millaisia ihmisistä ei oikeastaan kiinnosta?
Jokainen sinkku voi kohdata tielle kiinnostumisia tai ei kiinnostumisia tilanteita. 


 - Kun olin aivan rikki edellisen vuoden syksystä  ekasta treffeistä, ajattelin kovasti olenko edes kiinnostunut kenestäkään vai en ole kiinnostunut? Olin aivan vihainen vaikka mainitsin Facebookissa että "en ole kiinnostunut kenestäkään!" ja " Vihaan miehiä!"
Ei millään pahalla loukata ketään ja teitä mutta se oli hirveää, niin oli pakko mainita siitä! Olen kiinnostunut yhdestä ihmisestä monta vuotta ,vaikka olemme Facebook kavereita 2012 lähtöisin ja pelkään kovasti saan häneltä pakit jos kerron hänelle että olen kiinnostanut hänestä. 

If Your Guy Does These 16 Things, Congrats! You Found a Real Man
Kuva: Pinterest
Annan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä odottaa sopivaa hetkeä mutta samoin itselleni niin muistakaa tekin antaa aikaa itselle ja muille! :) En ole kenellekään sanonut, mistä en ole kiinnostunut vaikka yritän välttää sellaisin negatiivisia sanoja suustani ihmisille jotka loukkaa pahasti.
Monet meistä ihmisistä on kiinnostuneita tai ei kiinnostuneita tilanteita mutta mistä on oikeastaan kyse? 
Tästä asiasta minun pitäisi sanoa suoraan teille, en oikein kiinnosta vanhoista eli ikä-ihmisistä vaikka olen oksentanut useimmat vuodet! Enkä jaksaisi vastailla pappojen pyyntöjä jotka haluaa treffailla kanssani, NO THANKS! 

Kiinnostumisia kontaktia löytyy jokaisella meistä vaikka emme sitä voi kaikille paljastaa... Jotkut kontaktit epäonnistuvat joissain tilanteissa mutta se ei maailmaan kaada! :) Yleensä voi parantaa mitä olet epäonnistunut täydestä ja ei saa olla kiusallisia tilanteita olla liikaa niin vastapuolinen saattaa huomata sen… Uskon todella paljon sellaisia ohjeita jotka löytyy internetistä tai läheiseltäsi! ;)


Love,
    Beautiful

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...