tiistai 23. syyskuuta 2014

Kuulumisia #3

Muista aina hymyillä!
Aika moni on lukenut treffien epäonnistumisestani. En pysty enään luottamaan miehiin olenkaan jotka särkee naisen sydämen. En etsi sellaista hanttapuli miestä! Kuten isäni sanoo aina etten ota sellaista miestä joka vetää huumeita ja juo viinaa. 
Treffin peruutajalle kirjoitin sille suorat sanat jonka piti tavata ja eikä ole koskaan kirjoittanut takaisin minulle.
Minusta tuntui oikeasti joku olisi ajanut päälleni, täysin rikki ja taivas pudonnut niskaani!
En haluais kuulla kenenkään sanovan minulle "kyl sä löydä miehen jne."  
Minusta tuntuu että miehet tykkää eniten blondeista jolla on isommat tissit ja huoramaiset meikit,  Mä olen ruma joka ei käytä meikkejä ja jolla ei ole kokemusta treffeistä jne. :( En tahdo enään treffeille tai sekstailla kenenkään kanssa ja autolla en kulje senttiäkään mutta kokeisiin meen muttei treffeille!Jos lykätään treffejä hirveästi niin kuka siitä tykkää?


Minusta on tullut toisenlainen ihminen ja unohtaa kaikki menneet ja eikä muista enään mitään. Jos olen ihastunut sellaiseen jätkään niin ei se ole vaarallista (jos on varattu tai sinkku) mutta sehän on mukava asia että joku susta ihastunut tai tykkää vain ainoastaan ystävänä! :) Minuakin tykätään ja ihaillaan kovasti että olen mukava neiti mutta en minä oikein suuttuu että joku kertoo sen ääneen! ;) Ei kannata ottaa hernet nenään, jos saat kirjeen jossa voi lukea ” olen ihastunut sinuun… ” Kuten yleensä miehet ottaa tosissaan herneet nenäänsä :D

torstai 18. syyskuuta 2014

Sinkkuelämää 2014 osa 11

Sinkkuna on paljon haasteellista etsiä omaa kumppania

Tässä kuussa tuli täyteen vuoden kun on ollut sinkkuna. Ajattelin jossain elämässä ja olen kokeilut vaihtaa seksuaalisuuta suuntautumista eli biseksuaaliseksi tai lesboksi. Olen onnistunut aikoja sitten saanut kumppanin jne.  Ei se ole vaarallista jos heterosta vaihtaa lesboksi tai jostain muuksi niin kumppaneita riittää!  
Jos olisin mies esimerkiksi, löydän unelman naisen itselleni niin kunnioitan naisen unelmiaan ja toiveita jne. Aina ja harvoin voi kuvitella olevansa mies tai naisen sisältää. Tunnen itseni olevan kihloissa kun en löydä etsimääni kumppania niin voiko olla mahdollista?
Vaikka itse en löydä miestä mistään vaikka suurin osa haluaa sekstailla kanssani mutta en ole helppo ihminen että suostuisin sellaiseen!
Minusta on outoa että exäni on pitänyt minua yhteytä kokoajan tähän asti ja pidetty salasuhdetta hänen tyttöystävän selän takana. Kun meidän piti tavata 10.9., jossain niin aamulla hän todellakin perui koko tapaaminen kun hän ei edes tiedä!  Minua oikeasti suututti kovasti aamulla kun hän perui vaikka oli sovittu!

En voi todella ymmärtää tätä touhua :( kun sovitaan tapaamisesta ja ennen tapaamiseen niin perutetaan… Jos exsäni ei tiedä ja eikä osaa päättää vaikka kysytään! Mitä tekisit, jos sinun entinen poikaystävä haluais sut uudestaan? Olen sanonut hänelle kokoajan mutta ei, vaikka hän seurustelee tyttöystävän kanssa mutta miksei se pysy! Hän vaan minussa kiinni kokoajan ja kyseilee jne. 
Toinen treffit oli myös keskiviikkona toisen äijän kanssa niin hän perui ennen tapaamista ja oli niin v-fiilis siitä että 20 minuutin päästä sain sähköpostina ennen treffiin niin hän ei tule kun ole vastannut sen kysymyksiin!? :o 

-Beautiful

tiistai 2. syyskuuta 2014

Kuulumisia osa 2

Terve kaikki lukijat!

Olen päättänyt ja ajattelin pitää pitkän huilin Facebookista 1.9.2014-31.1.2015 asti! On se mukavaa pitää tauon kun on ollut aktiivinen facebookissa ja jos joku kaipaa kovasti niin kirjoittaa minulle mutta ei se mene käsikirjoituksen mukaan O_o Twitterissä tai skypen kautta voi tavoittaa minut, jos on pokkaa! ;) 
Blogi jatkuu sentään ja opiskelu joka on minun mielestäni hyvä asia vai mitä?
Kun meen ensi vuonna facebookiin niin taitaa olla hiljaista ja ilmoituksia on yli 50 kpl niin johan kannattaa olla poissa! :D 
Psykologian koe: Jos haluatte kokeilla vaikka puolen vuoden ilman facebookia niin kyllä ihminen muuttuu  siinäkin ja pysyy erossa. Varmasti kaveritkin ihmettelee kummasti että joku puuttuu joukosta kun ei näy?!


(toivottavasti ei minun pokka petä kunhan ei mee fb...)


-Beautiful

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...