keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Miten saat itsellesi seksikään pepun?+ FAST-TV video

Pikajuoksijapakarat keräävät katseet. Hyvät istuimalihakset myös suojaavat selkää. Omenan mallinen peppu syntyy kunnon jumpalla.

Miehet katsatavat naisessa ensin pakarat tai rinnat. Piukat, pyöreät pikajuoksijapakarat keräävät katseita ja kertovat liikunnallisesta elämäntyylistä. Liikunnan puute paljastuu ensimmäisenä löllyvän löysistä, litteistä pakaroista. Tavallinen kävely kuorii rasvat pakaroista, mutta se ei ole tarpeeksi vaativaa liikuntaa lihasten kehittämiseen.

Tärkeä lihastasapaino

Hyötyliikuntamuodoista portaissa käveleminen on tehokkain tapa kohentaa pakaroiden muotoa. 
Pakaroiden valahtaminen iän myötä ei johdu niinkään vuosien kertymisestä,vaan liikunnan vähennemisestä. Fyysisesti aktiivisella naisella voi olla pyöreät piukat pakarat yli 60-vuotiaanakin. Hyväkuntoiset pakarat eivät ole  ainoastaan esiteettinen asia. Ne ovat erittäin tärkeät kehon lihastasapainon kannalta. Hyvä lihastasapaino suojaa koko selkää ja kehon kaikkia niveliä rasituksilta ja vammoilta.


Lihakset jännittyvät

Pakaralihakset kiinnittyvät toisesta päästä viuhkamaisesti lantioon ja toisesta päästä kapenevasta reisiluun yläosaan. Alimmaiset pakaralihakset kiertävät reisiluun ja jalam ulospäin. Niiden välistä iskiashermo tulee ulos lantiosta. 
Jos pienissä pakaralihaksissa on kestojännitystä, säteilevä kipu ja särky voivat heijastua jalkaan. Jatkuva istuminen altistaa vaivalle,etenkin jos tapanasi on istua jalka toisen päällä. Alimmaisten pienten pakaralihasten päällä sijaisevat hieman lomittain kolme suurempaa lihasta, niin sanotut gluteuslihakset. Nämäkin kiertävät reisiluun ja jalan ulospäin sekä nostavat jalkaa taakepäin.
Pakaroiden muoto johtuu ensisijaisesti isomman pakaralihaksen kunnosta. Kun se on hyväkuntoinen, pakara on pyöreä kuin omena.


lauantai 3. toukokuuta 2014

Oma elämätavat ovat minulle tärkein

Olen huomannut ja kuullut monen sanovan et kuin minä jaksan käydä salilla aamulla ja tiistaina sählyssä, koska tarvitsen lihasvoimaa salilla ja sählyssä vahvistaa jaksamista myös kestävyyttäkin mutta proteiinin ja hiilihydraatin saati on tärkeä. Itseään hyvinvointi on tärkein, et jaksaa olla elämässä terveellisesti ja osaa olla pirteä muille =)

Olen tehnyt sellaisen päätöksen kun valmistuin keväällä pukuompeljiaksi vuonna 2011, niin ryhdyin tekemään terveellisen elämätavat mutta se on uskomatonta! :) Enkä käy hesellä syömässä aterioita joka päivän ja aina kerran viikossa mutta epäterveelliset ruoan syönti oli minulle liikaa.
Tajusin sen et en haluaisi tulla lihavaksi vaikka syön pahan tai mielihalun mukaan. Joka kerta kävelin kauppaan tai kauppatorille ostoksille niin siinä kului  energiaa ja kaloreita. Olen ollut kuntosalilla niin  ei ollut silloin motivaatioita kohdillaan...

Siitä tulee hyvä olo siitä jos urheilet tai harrastat jonkun lajia monta vuotta, niin saat palkinnoksi hyvän itsetunnon ja erityisesti mieli muuttuu.  
Ilman liikuntaa tai harrastusta et saa itsetuntoa palkinnoksi niin sen ymmärtää kovasti eli esimerkiksi saatat olla laista, lapsellinen ja jopa lihava aikuisena!

Ihailen kovasti Jutta Gustafsbergia, koska hän on positiivinen ja kannustava ihminen jonka kovasti tykkään mutta tietysti on totteutanut unelmiaan ja se pitääkin!

Olen pudottanut edellisen vuonna 5 kiloa ennen joulua liian nopeasti ja olen tyytyväinen siihen , en haluaisi enempää laihtua 10 kiloa, koska se on minulle liikaa ja hengenvaarallista!

P.S. Olen pysynyt terveempänä kuin koskaan! Täytyy koputtaa puuta ettei tule flunssa! ;) 

- Beautiful

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...