Siirry pääsisältöön

Itsetyydytys

Itsetyydytys eli itserakastelu on normaali tapa toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan. Aiemmin itsetyydytyksen luultiin olevan pahasta,väärin ja syntiä.Nykyisin sitä pidetään vain hyvänä asiana,sillä sen avulla voi tutustua omaan itseensä sekä oman kehonsa reaktioihin. Itsetyydytykseen liittyy usein kiihottavia mielikuvia tai aatuksia,eli kyse ei suinkaan ole pelkästään fyysisestä tapahtumasta
Itsetyydytys on monta lenpinimeä jonka voi kutsua eli masturbaation, masturbointi, soolo runkkaaminen ja sormitaminen.

Moni ihminen harrastaa itsetyydytystä yksinään joka ei ole vaarallista mutta se on vaan mielihyvää. Mutta minäpä kerron teille itsetyydytyksestä ja lisätietoa aiheista. Jos joku teistä ei tiedä itsetyydytyksestä.


Voiko itse kokeilla itsetyydytystä?

Itsetyydytystä voi kokeilla itse,oman tutustuminen seksuaalisen kehoon täytyy tutustua mutta jos ei ole kokeilu niin saa itse päättää. Oman kehoon tutustuminen,sen hyväksyminen,fantasioiminen ja oman kehoon koskettelu myös orgasmin ja nautintoon saakka ovat aikuisen ihmisen tyydyttävän elämän ja terveen elämän olennaisia asioita.
Nuorikin aloittaa itsetyydytyksen ehkä 10-vuotiaana,se ei ole paha asia olenkaan jos haluaa oppia kehon ja kosketuksen välityksessä, se hyvä asia mutta siinä ei ole mitään hävettävää ,jos harrastaa itsetyydytystä.
Voi saada hyväm seksielämän parisuhdessa tai sinkkuina voi toteuttaa seksuaalisuuttaan itsetyydytyksen keinon.

Masturbaatiossa,siis itsetyydytyksessä kiihotetaan omia sukupuolielimiä mielihyvään ja seksuaalisen tyydytyksen saavuttamiseksi mekaanisen omin käsin, apuvälineillä,lantion ja reisien lihaksia supistamalla tai mielikuvien avulla.

Seksiväineillä vai ilman?

Itserakkaudessa saa itse päättää että haluatko välineillä vai ilman, jos haluaa jännitystä lisää niin voi kokeilla välineilläkin. Välineitä myydään apteekissa, jossain ruokakaupassa ja Internetistä.
Ilman välineitä voi olla omat kädet, sormet, fantasiat, ajatukset, koskettaminen, suihku ja mielikuvat.

Käy katsomassa mutta ostamisen ikäraja on K-18!

Kaalimato.com (Suosittu)
Pupujussi.com
Sincityfi
Yliopistonverkkoapteekki.fi
Seksiseuraa.fi/


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 viikko Gym and Home-dieetti

Ekasta viikosta oli aika rankaa aluksi mutta kyllä se pikkuhiljaa rupesi tottumaan rankoihin treeniin mutta tykkään haastaa itseäni rankoihin treeniin ja taistella itsetunnon kanssa kun itse tykkää vaikka kroppa huutavat hoosianna mutta ei anneta periksi! Runsaasti vettä pitää juoda noin 3 litraa päivässä! 
Ruokavalio kuntoon! - Itselleni tuo hirveästi vaivaa mitata grammat ja syödä sekä juoda sen verran mitä joutuu joka aterialla ottamaan.  Päivällinen on niin hankalaa tehdä ohjeen mukaan mutta tuli pään pistona muistaa lisätä enemmän salaattia ja raejuustoa lautaselle kun on perunoita ja lihaa pelkästään. Vaikka ei millään jaksa mittailla kaikkia ruokia mutta kyllä silmämääräiseksi osaa kertoa, kuinka paljon salaattia pitää olla lautasella!? Kumminkin käyttää mielikuvitusta lautasmallin mukaan, joka on helppo kuin heinän teko!😄 Mittaaminen on yleensä myös tärkeää kun saavuttaa omia tavoitteita ja pudottamaan kiloja pois omasta kropasta sekä saada hyviä tuloksia. Olen aivan yllättynyt täh…

Jokaisen treenajan joululahja vinkki

2017 jokaisen treenaajan joululahja ideoita joista olen keräillyt ja metsästänyt. Toivottavasti joku lahja miellyttää itseään tai ystävälle tai perheenjäsenille. Jos ei ole vielä lahjaa ostettu niin suosittelen HETI!LahjakortitTrikootPutkirullatKompressiosukat tai säärystimetJumppapussitKirjatKahvakuulatElekronikatHyvinvointiLisäravinteitaVitamiinitTreenivaatteitaOhjelmapaketitPT-palveluaSuperfoodia Alla olevista linkeistä voi käydä tutustumassa (kuvan alla on linkki) ja katsomassa sekä tottakai voi käydä ostoksia tehdä! 😜 😏 Tiesitkö! Bonusway.fi -sivujen kautta voi tehdä verkko-ostoksia ja saada jopa bonusta. Suosittelen kaikille!! 💪 😍

Alennusta ohjelmapaketteista

Fitvertaan kotisivulta saat -15% kaikista ohjelmapaketteista viimeistään 15.2.2017 asti!Ohjelmapaketteita on monta ja edullisia (15-29€) paketteja joista et mistään saa edes kaupasta! Jonka suosittelen kaikille lukijoille ostamassa itselle jonkun ohjelman ja liittyä Fitverstaan tiimiin! 💪  Ohjelmapaketteista voi valita yksi itselle joka sopii naisille ja miehille, jos olet vasta aloittelija tai edistynyt treenaamaan sopivan ohjelmalla. Jokainen meistä on ilmeisesti toivonut uudenvuoden lupauksia kesäkuntoa ja timmikroppa tai muuttaa epäterveydestä terveelliseen ruokavalioa.
Ja löytyy sellaisia ohjelmia kotiin ja salille 😃

Jos on sinulla tavoiteena:
- Pudottaa painoja - Ruokavalio terveelliseksi - Kasvattaa lihasta  - Rasvanpolttoa - Keskivartaloa - Notkeutta - Lisätä lihasvoimaa - Juosta lujaa kuin ammattilainen - Kesäkuntoa - Raskauskilot kuriin

KOODI: 1517