maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kynttiläillallinen ruokaohje osa 2

Perunarieskat (10 kpl)

2½ dl vettä
2½ dl kaurajuomaa (tai maitoa)
2½ dl perunahiutaleita (esim. mielihyvä 80g)
1 tl suolaa
2 luomumunaa
3 dl Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja
2 dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja

  1. Mittaa vesi ja soiijajuoma kulhoon ja lisää joukkoon muut ainekset
  2. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Jaa taikina leivinpaperin päälle uunipelille 10 yhtä suureen kasaan.
  4. Taputtele jauhotetuin käsin kasat pyöreiksi vajaa sentin paksuisiksi rieskoiksi ja pistele haarukalla.
  5. Paista 250 asteessa uunin keskitasolla 10-12 minuuttia.
Kokeille myös näitä kotona:

Herkullinen kasvispizza (Luomujauhoja, luomu kasviksia jne.)

Kasvismunakas (muista käyttää luomumunaa ja soijakermaa)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...