perjantai 29. elokuuta 2014

Sinkkuelämää 2014 osa 10

Jokainen meistä tuntee että, joku torjuu
sinua! Kuva: Microsoff Office word 

Torjuminen voi satuttaa toista olevaa ihmistä

Minua ärsyttää kovasti se että ystäviä torjutaan vaikka mistä vaan, jos kysyy baarin menosta, kuntosali, kävelystä jne. Jos ihminen olisi kaveri, joka kysyy tai pyytää kylään vaikka kahville niin pystyykö edes kieltämään sellaista?
- Minua on todenpäisesti torjuttu vaikka olen kysynyt ”Tuletko samaa matkaan vaikka menet kuntosalille?” ja tulee vastaus ei. Ja samoin jos kutsun ajelulle, vaikka niin tulee vastaus ei! Voihan hiivatti tälläsiä ihmisiä kun vaikka kauniisti pyytää mutta ei. En halua katsoa sellaista ihmistä, joka torjuu minua mutta muita ei torju ja olen siitä loukkaantunut aivan täysin!

Jos vaikka seurustelet tai sinkkuna niin kavereiden kanssa ilman seurustelu kumppania voi mennä jonnekin elokuviin, salille, baariin, matsiin tai muualle.   Mikä on siinä pelko jos kumppani suuttuu tai täytyykö pyytää lupa lähteä fb- kaverin kanssa vai ei?!  Mihin voit pistää sellaisen rajan, jonka et voi torjua fb-kavereita vaikka on parisuhdessa ilman pelko-tilannetta?  Se on todella naurettavaa sellainen selitys kaverille että ”en voi kysyä kumppanille jne”.

Meille voi tulla kylään muuten vaan vaikka kahville esimerkiksi mutta emme koskaan torjua tulemasta käymään! Joku on aina tervetullut käymään tai tervehtimässä meitä ja meidän suvussa on totuttu käydä jonkun kylässä ja jotkut tulevat käymään jne. Se on todella mukava perine kun vaan saa jatkua vaikka tulevaisuuteen saakka! :)
Jos tuntuu itseltä todella loukkaantunut kun torjutaan oven edestä vaikka haluat tulla kahville tai juttelemaan? Miltä tuntuu siltä oveen avajalta kun toista torjutaan törkeästi?
Olisi mukavaa saada lisätietoa sellaisilta ihmisiltä milloin, missä tai koska ihminen on kotona! Kyllä kaikki ymmärretään sitä, kun maailmassa on keksitty Facebook, sähköpostit ja puhelimet mutta miksei osata käyttää niitä lainkaan!? Miten ihmeessä saisit yhteyden toiseen ihmiseen kun et osaa käyttää mitään puhelinta tai sosiaalista medioilla kuten Facebookissa? 
Miksei minua koskaan pyydetä ulos vaikka salille tai jonnekin? Tosi harvoin minua pyydetään ulos mutta miespuoliset ei koskaan pyydä!:o En uskalla edes unelmoida että joku miespuolinen kaveri voi pyytää kuntosalille tai kävelylle? Minua oikeastaan ärsyttää sellaiset ihmisiä, jotka eivät osaa olla ystävällisiä ja en haluaisi mitään kertoa teille että minulla on ollut mielessä tehdä itsemurhan, en ole kenellekään kertonut sitä ääneen! Minua on torjuttu aivan liian tarpeeksi ja olen todella vihainen niille, jotka voisivat kärsii loppuiän ja voisivat antaa anteeksi minulle ja muille.

lauantai 23. elokuuta 2014

Kuulumisia

Elokuu on kiireinen kuukausi mutta se ei meitä haittaa... Minulta sattui pikku tapahturma 17.8.2014 digikameran kanssa. Digikameran objekti ei suostunut yhteistyöhön  kun se meni kokonaan jumiin sunnuntai illalla kun kuvasin ulkona Facebookin profiileen varten mutta kuvat sain ladattua koneelleni joku 5-7 kuvaa.
Isäni onneksi suostui hankkimaan uuden kameran, joista en ole puhunut hänelle siitä mutta "luki facebookista minun mielteeni..."  Maanantaina iskä tilasi Hobby Hallista uuden kameran :)

Mieli ostaa jotain muutakin mutta mikä!? Eli Fitnesstukusta tilasin itselleni ihanan Spaghetti Dog Top, grey melange, Fitnesstukku Treenikassi ja ilmainen Fitnesstukku Magazine. 

Hain postista eilen paketin ja sisältää on fitnesskassi, toppi ja Fitnesstukku Magazines. :)
Minulle tuli järjestelmäkamera postista eilen (y)

lauantai 16. elokuuta 2014

Back To School

Koulut ovat alkanut mutta minulta alkaa kahden viikon päästä (y) Täytyy tässä miettiä oppimateriaalia ja mitä voisin opiskella?
Back to school photo: Timeshare Relief back to school school-appleonbooks.jpgJos jatkan verkkossa opiskelua niin se on minulle hyvä oppia rauhassa ja kehittää muistia kotona tai jopa töissä.
Erityisesti on jännää se että kaikki on mielenkiintoista, jos haluat opiskella lisää psykologiaa tai muuta niin siinä on kaikki asiat jonka voit opiskella ja lukea kokeisiin. 

Jos haluat keskittyä opiskeluun niin se on parempi syytä lukea ja oppia enemmän ja kokeissa voi tulla suuria vaikeuksia kuin helppoja kysymyksiä jonka voi vastailla kysymykseen.

Toivotan hyvää Koulupäivää!

lauantai 2. elokuuta 2014

Nyt on aika päättää hyvästit!

 Lopetan blogin kirjoittamisen ja ideat on loppunut kokonaan, päätän sulkea blogin kokonaan. Olen pettynyt kun ei saa enemmän lukioita! 
Sinkkuelämäni kirjoitukset on mielipide niistä ei voi estää mutta kyllä ne ovat mielenkiintoista kun lukee niitä rauhassa ja sinkkuelämää voi jatkua ensi vuonna kun keräilen ideoita rauhassa ;) Facebookissa eli ryhmissä ja sekä sivuilla voin pistää teille päivän kysymyksiä niin te voitte vastailla kysymyksiin rehellisesti!


Jos on mieli pistää omia kommentteja niin ne ovat tervetulleita!


Good bye everyone!

-Beautiful

6 ideaa Venetsialaisjuhlan järjestelyyn

 Venetsijaisia eli kesän päättävä veden, tulen ja valon juhlaa. Juhlitaan elokuun viimeisenä lauantaina.   Jos haluat järjestää ikimuistoise...